> Info

Jag är en misantrop som gärna öser ur mig lite missnöje över världen i en blogg. Jag lever för mitt jobb och min träning. Jag tränar mest styrketräning och spinning men även löpning och yoga. Gillar att instruera och har erfarenhet av att instruera boxercise, spinning och Body Combat. Är väldigt intresserad av kost och hälsa även om jag inte alltid lever som jag lär 😀 För tillfället är jag gravid med en liten knott,  BF 5/7 2011. Min älskade sambo ska bli pappa och jag ska bli mamma. Känns ovant 🙂

Jag jobbar som sjuksköterska på en neonatalavdelning i Sverige vilket är världens bästa jobb. Just nu vidareutbildar jag mig till barnsjuksköterska vilket är väldigt kul!

Jag läser mycket och är även intresserad av heminredning. Min syn på världen är nattsvart och jag utgår alltid från det värsta vilket säkert retar många i min omgivning. Jag är synnerligen välbekant med Lagen om alltings jävlighet.
Jag bloggar om det som ligger nära till hands och bjuder på mig själv. Du behöver inte gilla det jag skriver eller hur jag skriver, det är min blogg och jag bestämmer hur den ska se ut. Jag tvingar dig inte att läsa.

Life´s a bitch and then you die


Ett svar to “> Info”

  1. älskar dig<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: