Nära piercingupplevelsen…

Hon tog sig till storstaden tillsammans med lillskalken i helgen för att terapishoppa och äntligen få gjort sin piercing, en dermal anchor på bröstkorgen. Hon var smått nervös efterom det är en ny form av piercing som hon inte hört så mycket om. Hon meddelande lillskalken att alla hennes tidigare piercingar har varit problemfria och att det kändes som att någon gång kommer det att bli fel. Så måste det vara helt enkelt. Låg på britsen och piercaren satte igång. Det stack till som förväntat i skinnet men sedan hände visst något oväntat. Han fick inte i piercingen. Han tryckte på bröstkorgen och ett tag var hon lite skeptisk till det hela, risken var överhängande att han skulle bryta bröstbenet. Till sist ändrade han teknik och vips så satt den där, min första dermal anchor. Mörbultad med på stadiga ben gick hon ut i butiken och betalade. Lillskalken överraskade totalt genom att skaffa sin första piercing, halvt impulsivt 🙂 Modigt.

Sedan gjorde bloggaren av med en helvetiskt massa pengar men kom iallafall hem med massa nya, fina kläder och annan shit. Piercingen tvättas för fullt med koksaltlösning.

Blev en vinkväll igår och lite dans ute. Slemmet kom hit och sedan sov hon över. En halv helkväll men fullt tillräcklig. Vilodag och godis idag, nya tag imorgon för den här slapphögen… Sommaren och nytt, hårt träning/kostschema närmar sig. Ska bli skönt att bli av med det nya dallret som dykt upp längs hårt åtsittande byxkanter och behåband.

~ av janeinsane på mars 8, 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: